NatureLook badkamer

Kwaliteit, luxe en sfeer in één, dat is de complete badkamer NatureLook. Deze badkamer bestaat volledig uit topproducten van ons eigen huismerk. Iedere dag weer heerlijk genieten van een rustige uitstraling door het witte keramiek in combinatie met aardetinten. In de NatureLook badkamer ervaart u comfort van zowel slimme als fraaie oplossingen! Bijvoorbeeld de praktische nis bij de inloopdouche en de slimme ingebouwde spiegelverlichting.

Deze badkamer bekijken?

Bezoek onze showroom in Heerlen en bekijk de NatureLook badkamer. Maak direct een afspraak voor een 3D badkamer ontwerp op maat.

 

Houtlook tegels

In de badkamer liggen mooie houtlook tegels met in de nis een mozaiek van natuursteen kiezels. Het frisse witte badkamermeubel met wastafelmengkraan en spiegel met ingebouwde verlichting past mooi bij de warme houten vloer. Het wandcloset is afgescheiden door een wandje van de douche, een ideale oplossing als u geen separate toiletruimte heeft maar dat het toilet wel graag gescheiden heeft van uw badkamerruimte. Met witte accessoires creëert u eenvoudig een warme sfeer in de badkamer. 

Kwaliteit badkamer

Kwaliteit, luxe en sfeer in één, dat is de complete badkamer NatureLook. Een badkamer die volledig bestaat uit topproducten van ons eigen Bad in Beeld huismerk. Geniet elke dag weer van de rustige uitstraling van het witte keramiek in combinatie met de aardtinten.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak