EasyLook badkamer

Bent u op zoek naar een badkamer vol slimme oplossingen die zo min mogelijk in het oog springen? Dompel u dan onder in deze comfortabele badkamer! Van een doucheruimte met compleet wegklapbare deuren tot een vloer met anti-slip tegels: alles staat in het teken van gemak en veiligheid. Verder biedt met meubel veel opbergruimte en onder de waskom kunt u zelfs zitten. Dus allemaal praktisch maar wel volgens de laatste sanitair trends.

Deze badkamer bekijken?

Bezoek onze showroom in Heerlen en bekijk de EasyLook badkamer. Maak direct een afspraak voor een 3D badkamer ontwerp op maat.

 

Slim comfort op het hoogste niveau

Van een doucheruimte met compleet wegklapbare deuren tot een vloer met anti-slip tegels: alles staat in het teken van gemak en veiligheid. Verder biedt het meubel veel opbergruimte en onder de waskom kunt u zelfs zitten. Dankzij de hoge kraan heeft u altijd voldoende ruimte boven de kom. Dus allemaal praktisch, maar wél volgens de laatste sanitairtrends!

Mooi, praktisch en comfortabel

Een praktische ruimtewinner is het wegklapbare zitje van Keuco dat u in de doucheruimte kunt zien. Het krukje dat u onder de wastafel ziet komt uit dezelfde seirie van Keuco. Dit zorgt voor rust in de badkamer. Het toilet met een geïntegreerde douchefunctie zorgt voor optimale hygiëne.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak